EKIPA
imam par pitanja uz vezi AMISA 2u1 navodno sam dostupan kada sam bio upisao tam na njihovoj web str. tel. broj, no dobro Vi koji imate mjesec i više dana u upotrebi te usluge koju nudi taj AMIS probajte mi odgovoriti na par pitanja kako bi se mogao lakše odlučiti.
Moram se prethodno dobro raspitati uz vezi prelaska sa t-coma na Amis da nebi bilo shit-a

ipak nemam vezu sa pravnim sustavom da bi mogao izaći nakraj ako nebude nekaj šljakalo jer ću biti ja kriv za sve kad moram starce nagovoriti na to.
1. Kakva je situacija sa telefonom jel noramlno radi ko i na t-com (pitam jer zato što starci vise na telefonu i do 3-4h na dan) ???
2. Jel Internet normalno funkcionira kao kod t-coma mislim na torrente i surfanje netom (intezivno koristim internet pa mi je bitna stabilnost koju zasad imam kod t-coma) ???
3. I ono najvažnije nekužim uz vezi ugovora 2u1 recimo odaberem jednokratni priključak od 1kn taj ugovor 2u1 onda traje 18mj. šta se onda dogodi nakon 18mj. kakva će biti pretplata dal i dalje 153kn ili kolka će biti nakon ugovora ???
4. I nakraju koliko se zadovoljni AMIS uslugom ocjena od 1-10 (1-min, 10-max ocijena)???