View Single Post
Staro 04.05.2007., 21:39   #28
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor JVC MX-GT88 Pregled postova
Išo sam na taj tab i ja sam postavljo sve kvačice... (osim firewalla)Jel u tome problem možda?
On mislim da mu fintu prodajem?Pa ne vidim ja koji dns koristim, to mi nigdje ne piše!
I ima sad još jedna stvar...Kad upalim drugi komp, ovaj prvi mi poludi i sam se spaja na Internet...Kak da to ugasim?
fakat previše sranja s tim šejranjem interneta...
zvati nekoga budalom zato sto ti nece reci podatak koji te se ne tice ako neznas sam doci do njega je ipak malo previse...

1) stavis ipejke jednu do druge i isti subnet (to jesi)
2) stavis drugome da je prvi gateway
3) stavi drugome i da je prvi dns
4) iskljuci sve zive firewallove
5) sharaj foldere na oba kompa i pogledaj s jednog na drugi i obrnuto da li se vide i da li mozes uci u direktorije
6) na prvome napravi sve oko internet connections sharinga na dial up vezi. pod sve mislim da namjestis KOJE protokole smije pustati i koja konekcija smije koristiti taj ics

ovaj dio da ti se automatski spaja na net si ti negdje ostavio kvacicu za automatsko spajanje..

isto mi bas nije jasan ovaj dio sa drugi komp vidi dial up posto neznam kako bi ga uopce mogao vidjeti... koliko ja znam onaj prvi uzme zahtjev i prosljedi dalje.. bez da nekome objasnjava kako i zasto...
msvrtan je offline   Reply With Quote