Bok svima javljam se sa velikim problemom neznam vise sta da uradim mozda je bio vec ovaj problem na forumu ali svejedno nigde nisam nasao ovu temu pa da predjem na problem ,problem je da sam stavio novu bateriju od biosa i dalje mi se restartuje bios kada mi nestane struje ili izvuce glavni kabel od kompa ali pre mi se nije desavalo pre nekih mesec dana i mislio sam da je baterija otisla kupio sam novu stavio i isto mi se desava sve mi vrati u fabricko stanje cak i ispod normale stavimi na 1550Mhz procesor a imam bartona na 2600+ koji je u klokovan na FSB 200 I Mnozilac 11* pa se sada zove 3200+ i radi na 2200Mhz i kada sve namestim ispise da save bios pleaz vejt ali on onda sacuva ali kada izvuce glavni kabel iz struje on ga vrati sve na maltene default ako mozemo tako nazvati resetujemi bios i sat i datum i ostale stvari dali je neko imao takav problem molio bi ako ima neko da mi da neki savet jer ja vise neznam sta da radim ,probao sam da updetujem bios ali nista mi nevredi samo sto mi ne ispisuje sada da radi na 3200 nego odma na 2200 i na tolko i radi !! ps. pozdrav svim forumasima !!