View Single Post
Staro 30.04.2007., 14:30   #4
komer
motocross
Moj komp

komer's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
evo da malo updejtam ovo...kako sma nabavio plocu(napokon),a proc je stigao ebayom...upravo sma sve to upogonio,windowse mi se nije stavljalo nove,samo sam maknuo drivere od lanpartyce i stavio od asusice....overclock nisam bas isprobavao....bios je poprilicno slabasan,novog nisam stavljao jer nisma stigao...prvo sam htio uopce vidjeti kakav je procesor....tj da li ej ispravan...
imam neke screen shgotove iz prastarog everesta i novog cpuz-a...

evi i neke slike slikane foticem...

ovo je odma izvadeno na stol

malo o naponima i tempereturama,samo da napomenem da je proc prilikom vrtnje ventilatora 829rpm,na dodir hladan,cipset se vise grije od proca....
da li moram spomenut da se cuje sum iz zvucnika kada nije upaljen winapm i da se komp necuje niti malo...mislim da sky,fleks i ostala ekipa kojima je i 25dB glasno dosla na svoje

closer look

i ovo je slika naopacke okrenutog 2.5" diska iz laptopa

sve u svemu sa tisinom sam prezadovoljan,kad uhvatim vremena otici su do frenda da testiramo plocu sa 8800gtx ,on je bas uzeo e4300,ja imam lanparty i venicea...pa cemo neku usporedbu nabacit...
velicina proca je nevjerovatno malena...neznam kakva je velicina "obicnih" c2d,ali ovaj mobilni je malen skroz....vidite i sami da je sink na cpu malo veci od onoga sa cipseta..
komer je offline   Reply With Quote