Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 16.12.2003., 00:43   #694
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Re: deeckiiiii,dajte...najtee....

Citiraj:
Originally posted by mitzek
zmenom spelancije obdelavati....of vikend sam cijeloj familiji ,i svim jeb..nim radoznalim susedima pokazal i dokazal da vu meni cuci pravi hausmajster!!!

elem,trebal sam 3(tri ) pipe dotrajale zamjenit vu hizi........tovam je zgledalo ovakrva ,najgora vu kupaoni....rolcange od 20 kila i jos 133 kljuca,klescai framncuzof z menom...pozatvaral sam glavni,pomocni i rezervni ventil...pojel sam 2-3 sendvica od pure kaj je ostala od snockaj,zalil sa zujom.....onda sam usetal vu kupaonu...maznul jos pol sendvica kaj je ostalo juniorki....zgrabil sam rolcange>>>>>zagrabil pipu>>>>>>>>>ispala je vun od straha il od zmikanja>>>>>je....al su jos redukcije ostale vu zidu>>>e to vec zahtjeva naucni pristup i proracun>>piva i 2 slane gibanice (od punice)>>>>ja opet iste >>rolcange>>krc>>krc>> gotof!...e onda lamentacija po kuhinji ,hvalospjevi i samohvala....2-3 zlice grah salate zeni iza leda!!>>pol pife.>>>kudelja me je fest peglala dok sam je navlekel oko navoja>>> moral sam probat 2-3 vugorka da se nisu skalila i pokvarila(nisu!),al uz to komacek speka ,jel ne pasu vugorki solo>>>pol pife od prije>>>........pas mat..,fali mi ventil kutni i jos neka prckarije>>>vruum>zaprasic>>vruum!>>nazaj...>>opet pol pive>otsarafim pipu s lavaboa>>zvoni za rucak>>>ajoj,tesko mi palo
>>>slab kak jesam otrgnem i lavabo skup z pipom >>eto ga sad fale dijana vijci novi>>saljem juniorku u susedstvo>junioru teram strah u kosti da nema novog mobaca ak ne slozi onih 15 kompjutera vu garazi>>fatam zenu u prolazu>>dobim smjesak,pusu i komacek gujde!!>>+pol pife..>>
dolazi sogi>>opet pifa>>postavlja mi luster>>ja serafam pipu na sudoperu>>sprica voda kroz puknuti ventil>>prejako sam stegnul >pas mat.r i losem materijalu>>piva zi sogijem koji visi s lustera>>nalazim rezervni ventil,zavrsavam i nazdravljam s pifom>>>dalje je mutno....>>budim se oko polnocke i spustam se u "alibabinu pecinu oliti moju garazu" i sklapam "mrcinu" do kraja...razlog>>pet kila prasine po celom kompu znutra i zvana ...+ ABIT IC7-G !! vrummm,vrumm..... .gigabytica na sajem kdo bu imal penezof bu je kupil.. i to jt to..ode vikend....i pak sem gladen!!!
evo ljudi jesam vam fino rekel da ga ne izazivate? jel vi vidite dužinu ovog eseja kaj je napisal? pa grebemu! nemojte ga provocirat!
horza je offline   Reply With Quote