View Single Post
Staro 29.04.2007., 19:18   #6
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
Evo gledam u Vemilu, dobili su Powercolorovu x1950xt 512mb za 1772kn.
Cini mi se odlicna grafa, pogotovo sto dolazi sa 512mb rama. Inace su cijene oko 2000kn.
Odlicna kupnja za one koji igraju na malo vecim rezolucijama.
Razmisljam da se "protegnem" i da ju uzmem, al mislim da mi je cak bolje mozda pricekat R600 i pad cijena.
Sto vi mislite?
I ja bas gledam, ta grafa ima na sebi Accelero X2 sto je cini jos boljom kupnjom. Grafa je sporija samo od 8800GTS/GTX, zapravo je ponegdje i brza od 8800GTS 320MB (i to ne samo gdje kolicina memorije igra ulogu!). Bes se razmisljam, ili nju ili kakvu X1950GT/Pro za manje love.

Citiraj:
Autor gilbert5 Pregled postova
ja bih na tvojem mjestu pričekao da dođe x2900xt te da padnu cijene ili uzmi 8800gts, nikako ovu x1950xt. meni moja xtx jede živce na fucking stalkeru a da o vegasu ne pričam
Hm, 2900XT ce bit osjetno skuplja, radi se o drugom cjenovnom rangu(naravno i performansama ). Ako se pak pogleda da sugave 8600GTS kostaju 1500kn...ova grafa je totalni best-buy.

Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
VGA je samo u cjeniku, ali je nema na lageru. Tako je bilo i sam X800GTO prije nekoliko mjeseci. Stoji u cjeniku, kad dođete u trgovinu nemaju pojma o čemu pričate.
To stoji, grafa je u cjeniku i to je sve. Tko zna hoce li uopce doc, i kad.

Citiraj:
Autor gilbert5 Pregled postova
na 1280*1024 sa sa svim detaljima i AA i AF je preslaba(za ugodno igranje)...a Stalker je ponekad neigriv
Naravno da ce stekat, kad je igra drek. Totalno neoptimizirana.
SRV je offline   Reply With Quote