View Single Post
Staro 29.04.2007., 16:15   #17
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor antrax Pregled postova
ma daj ne pricaj gluposti, e4400 po nicem nije bolji od e6420, cak je i bitno sporiji na istoj frekvenciji, a na stocku cak 10% razlike minimalno!

Da ne govorimo kod max OCa posto 8x multi je vise nego dovoljan uz najjeftinije memorije da proc radi na 3.6ghz

A razliku u igrama za 300kn troska od 5-10% mozes i kod grafickih dobit, al ce procesor taj proozvakat jedno 2 graficke barem, tako da je po meni bolja investicija ulaganje u njega

Ali generalno dal' ti se isplati preci na intela s ovoga?! Nikako! Radije sacekaj da ovo tvoje postane slabo relativno pa onda uzmi ono sto bude bolje u tom trenutku, ovako je bacanje novca na performanse koje danas ne iskoristavas.
aha ti pricas iz osobnog iskustva ili??

lupetas...gledao oba primjerka jedan do drugoga...ja jesam...a uz to evo ti jos pokoji primjer
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu...o-e6420_5.html

Citiraj:
hehe tu si se prevario.nebi razmisljao o takvoj memoriji da ne mislim klokat...pa i sad trenutno imam ocz koji radi na 550
vjeruj mi kuzim te al to sto je tebi za gust je prevec... inace u povjerenju moj ocz plat rev 2 je isla na 615 ak se dobro sijecam il cak 25

mc_fish je offline   Reply With Quote