View Single Post
Staro 28.04.2007., 23:33   #6
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Što svi toliko želite taj Corsair Dominator ? Skup je ko sam vrag, a ne vrijedi te pare. To čak i ja kaj sam na AMD-u znam...

Inače, koliko vidim po XS-u, ovi nove E6x20-tke sa 4MB se jako dobro OC-aju...

Inače, prelazak bi ti bio jako skup i morao bi dosta nadodati. A pošto vidim da se samo igraš, znaj da u većim rezama je grafa ta koja koči. Razlike između K8 i C2D su sitne...
podebljan kes....sto se time dobije, brzi excel...wow kaj brijete na e6xxx...treba nekom tolko velik fsb(266 tj 1066 ma 1333)...a jedan jadan mali e4400 pere e6420...sa pisljivih 800fsba tj 200...sve u svemu nikad ALI NIKAD se ne isplati ici na najjace najbolje najbrze...osim za svoj gust...moja preporuka je jedan e4400 jedan ecs sa nvidia 650i chipsetom neki 2x 1 gb recimo apacera am1 meme i to je to...mada neznam...zbog meme...pocet ce jako padat cijena ddr-u 1...a i "skoro" stari s939 ce "past"...moj prijedlog je da predes na neki "midi" komp...koji lako ide u high, makar ti to nit ne treba...dosta rama za visoki aa, dosta siroko grlo proca...koje se lako moze "podebljat" i dobre grafe koje ostaju

mc_fish je offline   Reply With Quote