Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 15.12.2003., 10:35   #691
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking deeckiiiii,dajte...najtee....

Citiraj:
Originally posted by Isus
P akaj misliš da bi za nekog ko nije legenda išli nekaj proširivat!
zmenom spelancije obdelavati....of vikend sam cijeloj familiji ,i svim jeb..nim radoznalim susedima pokazal i dokazal da vu meni cuci pravi hausmajster!!!

elem,trebal sam 3(tri ) pipe dotrajale zamjenit vu hizi........tovam je zgledalo ovakrva ,najgora vu kupaoni....rolcange od 20 kila i jos 133 kljuca,klescai framncuzof z menom...pozatvaral sam glavni,pomocni i rezervni ventil...pojel sam 2-3 sendvica od pure kaj je ostala od snockaj,zalil sa zujom.....onda sam usetal vu kupaonu...maznul jos pol sendvica kaj je ostalo juniorki....zgrabil sam rolcange>>>>>zagrabil pipu>>>>>>>>>ispala je vun od straha il od zmikanja>>>>>je....al su jos redukcije ostale vu zidu>>>e to vec zahtjeva naucni pristup i proracun>>piva i 2 slane gibanice (od punice)>>>>ja opet iste >>rolcange>>krc>>krc>> gotof!...e onda lamentacija po kuhinji ,hvalospjevi i samohvala....2-3 zlice grah salate zeni iza leda!!>>pol pife.>>>kudelja me je fest peglala dok sam je navlekel oko navoja>>> moral sam probat 2-3 vugorka da se nisu skalila i pokvarila(nisu!),al uz to komacek speka ,jel ne pasu vugorki solo>>>pol pife od prije>>>........pas mat..,fali mi ventil kutni i jos neka prckarije>>>vruum>zaprasic>>vruum!>>nazaj...>>opet pol pive>otsarafim pipu s lavaboa>>zvoni za rucak>>>ajoj,tesko mi palo
>>>slab kak jesam otrgnem i lavabo skup z pipom >>eto ga sad fale dijana vijci novi>>saljem juniorku u susedstvo>junioru teram strah u kosti da nema novog mobaca ak ne slozi onih 15 kompjutera vu garazi>>fatam zenu u prolazu>>dobim smjesak,pusu i komacek gujde!!>>+pol pife..>>
dolazi sogi>>opet pifa>>postavlja mi luster>>ja serafam pipu na sudoperu>>sprica voda kroz puknuti ventil>>prejako sam stegnul >pas mat.r i losem materijalu>>piva zi sogijem koji visi s lustera>>nalazim rezervni ventil,zavrsavam i nazdravljam s pifom>>>dalje je mutno....>>budim se oko polnocke i spustam se u "alibabinu pecinu oliti moju garazu" i sklapam "mrcinu" do kraja...razlog>>pet kila prasine po celom kompu znutra i zvana ...+ ABIT IC7-G !! vrummm,vrumm..... .gigabytica na sajem kdo bu imal penezof bu je kupil.. i to jt to..ode vikend....i pak sem gladen!!!
mitzek je offline   Reply With Quote