View Single Post
Staro 27.04.2007., 08:47   #22
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ajde probaj ovo moje za svaki slučaj i pogledaj postoje li kakvi driveri drugi osim službenih za 7600GT..dečki su spominjali Omege,ne znam dal oni za nvidiju prooizvode,ili XG drivere..pogledaj malo po netu..možda je samo riječ, kad se već crtice i rušenja pojavljuju..o nekompatibilnosti drivera..ali smrdi mi to malo..na nešto više..obično to tako i bude kad na stari komp ubodeš neku novu komponentu,nekakvo kvartovsko pravilo je da će se sve razhebat..

Jesi ti na Enermaxu na kraju..460W..ajde,bolje i to nego 300W..makar ovih fiktivnih 460..

Daj probaj ovo..provjeri sve kablove,ako treba molex grafa,pogledaj dal si sve spojio..odi u BIOS..znaš kako se ulazi vjerujem..sa del najčešće po bootanju odnosno loadanju meme na početku..i malo prošaraj tamo..probaj Optimized defaults..i onda ponovo restart..uđeš u BIOS opet..i sam namjestiš sve..znat ćeš to vjerujem..pošto si clockao već prije..pa namjesti sve tvornički..

FAST WRITES NA OFF
AGP APERTURE JEDNO 64MB,NE TREBA TI VIŠE
AGP SPEED NA AUTO ZNAČI 4/8X..SAM BIRA KOMP..OVISNO O APLIKACIJI

Možda čak jedan clean install XP-a ne bi bio na odmet..sa zadnjim driverima i za nforce2..možda se poremetio onaj njihov GART driver..koji se instalira u paketu..pa te baca van iz svake igre..
thedream je offline   Reply With Quote