View Single Post
Staro 26.04.2007., 19:48   #20
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Jel moguće da smo otkrili nekompatibilnost 7600GT kartica i tvoje ploče?

Aj napiši točan naziv kartice i naziv ploče..raspitat ću se malo..pa te PM-am ako nešto otkrijem..

Koji je to chipset..socket A..jel to nforce2? Taj Epox..

Nekoliko manje više standardnih stvari koje se obično rade..po zamjeni napajanja..

1. provjeri dal ti je sve dobro spojeno
2. ukoliko grafa traži molex,osiguraj ga..da je uredno spojen sa PSU
3. u biosu si napravi load optimized settings..i onda opet nariktaj sve manualno..proc množitelj,fsb..agp aperture..itd..i stavi auto na agp 4/8x, isključi FAST WRITES..ne treba ti..
4. U XP..ako ti se već ne da sve reinstallati..ni meni se ne bi dalo..ja sam imao install isti jedno 3.5g ..uzmi Driver Cleaner i pobriši kompletan nvidia display..dakle ne nforce komponente,zvuk i to..nego samo nvdisp i takve stvari..
5. Restartaj komp i probaj ponovo sa driverima..isto tako..probaj neke druge drivere osim Forcewarea..iliti Detonatora bivših..kako su me ispravili kolege..

6. Ako kolegi uredno radi..a tebi ne..moguće je da smo otkrili klanje mbo i tvoje 7600GT..ne bi bilo naodmet pogledati nudi li se kakav novi BIOS za ploču..ako ni to ne pomogne..potraži drugu grafu..ovo ti je mučenje manje više postupak..i oduzet će ti čitav dan..zato strpljenje u ruke..i korak po korak..prvo sve pobrisati..drivere i ostalo..restart,optimized defaults u BIOS-u..nariktaj sam po svojoj želji sve..kako je i bilo..najbolje tvorničke ipak brzine..agp na auto speed..i to je to..
thedream je offline   Reply With Quote