Citiraj:
Originally posted by Sky
Mitzek, ajmo napravit drugo okupljanje PCEkspertovaca u Autronicu Da prosvjetlimo naše blesave forumaške umove koji ne znaju kako se konfe slažu i testiraju i kojima pod hitno treba lekcija iz ispravnog odnosa trgovac-kupac u post-socijalističkom tranzitnom ka kapitalističkom društvu na prostorima jugoistočne Europe sa posebnim osvrtom na marketinške strategije na informatičkom tržištu....
. [/B]
|

je sem navek za....pak me znate dobre........jedno "prosvjetljenje" jos "nekome" bi dobro došlo,al nebi bilo dobro da to prođe bez pune medijske pozornosti!!tak da drugo jutro osvanem u "jutarnjem" vu "črnoj kroniki";Mitzek opet prolupal i polupal sve oko sebeeeee,čitajte o novom obračunu zaštitnika podjarmljenih pcekspertovaca i "sila zla"predvođenih zloduhom"ajtrouninksom"!!!!!!
baš bi mi dobro došlo malo razgibavanja na pokretnim metama..
ma troša,ko ih šiša...nebuju oni vu moju konfu prismrdili,nigdar..rađe se vrnem na Amigu i Spectrum nek da moram od njih nekaj kupit!prema tome,ljudi,sami smo krojači svoje sudbe.......ja rađe prejdem u 5 drugih dučkasa de me dečki ljuubazno usluže i diskretno preporuče kakvu dobru stvarčicu..tak da se uvjek rađe vratim takvima,nego da molim da mi se opradana reklamacija pretvori u noćnu moru ili čir na želucu!
a ne da me kojekakvi tipusi "žene"za "moju"pinku"....
svako može birat,gdje i kod koga će kupit robu,ovaj forum je također jako "svrhovit"da pokaže razlike između trgovaca i "trgovaca"(TM)...pa nek se "NAŠ VRLI ZNALAC" i dalje napuhava sa svojim znanjem i doobrom plačom.....samo neznam da bu mu to još potrajalo....jel nismo svi "zalutale ovčice..." a fala bogu moremo i pripovedati i razmjenjivati iskustva ,saznanja ,dobra i loša iskustva sa svim vezanim za SW i HW....pa i "preporučiti" kog da se zaobilazi u šiiirokom luku ,poradi toga jer nije fer i korektan prema kupcu iz ovog ili onog razloga....koliko znam takvo što još nije zabranjeno,ak i je..ko ga je..!!pravila su da se krše(reko neko nama poznat kad je odlazio sa tuđom stvarčicom..i tako u nedogled......)
bljak,ja bi isto da ovo završimo,diže mi se želudac od "pravih majstora" iz "oone firme čije ime se nerado spominje na forumu..."
mojih 5 lipa!