View Single Post
Staro 11.12.2003., 22:02   #73
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
"Jebem ti majku krvavu!
Gle pederćino koja stavlja za svoju sliku, sliku zenske! Bijedo jebem ti sve pokojne u grobu i one koji su ti u rodu! Ja sam onaj tip koji je došao po kantu iz PC chipa i vidio dva nedojebana balavca a prije nego što zoveš nekog kretenom radije se pitaj dali će ti taj kreten polomiti kičmu i sve zube. Pošto te želim razveseliti kupi si časopis fitnes i pogledaj tko je 5 u državi u bodybuildingu. Znam tko si pederčino i kad idem doma iz firme ak te nađem na cesto ubit ću Boga u tebi! Ja kao prvo da ti demantiram tvoj mudri mozak nisam rekao da sam ja dobio 13000 3dmarkova nego da su kolege to napravile a ti seljačino nađi gdje piše na kojim postavkama drivera je rađen 3dmark 2003 i dali je 3dmark krekiran i joj neda mi se pričat sa nekim tko nema ni SSS kužiš kad završiš neki fakultet onda se javi seljo mali smrdljivi. A majke mi ubit ću te kad te vidim na cesti!

Od pametnog umišeljnog kretena!"

Ovo gore što vidite je PM koji sam dobio. Prvo kad sam vidio Kova (jer nisam vidio ovu rapravu dosad), totalno sam se s-haltao. Gledam kaj sam sad Kovi skrivio? Vidio sam 77, al rekoh, možda je promjenio nick. Vjerujte mi, kad vidite takav subject, ne možete zdravo razmisljat. Kako želim ostati kulturan, osvrnut cu se samo na dvije stvari:

1. Vrlo zamimljivo mi je što si se usudio nazvat Barneya balavcem, čovjek bi ti mogao bit stari, a ti njegovo znanje o kompovima nećeš tako brzo dosegnut.

2. Ti si prvi išo Barneya pitat koliko je komp postigo u 3D Marku, kad ti je on reko cifru, odmah si dodao: "Naši dečki su dobili 13 000". Vrlo dobro si znao da je on to testirao u defaultnoj rezi i dobro znaš (bar se nadam) da ako hoćeš usporedjivat rezultate benchamrka moraju bit na istim setinzima. Zašto si to onda uopće išao spominjat?

Edit: E da, čisto za informaciju SSS se dobije kad se završi srednja, u kad završiš faks VSS. Sad se ja pitam jel ti uopće imaš srednju školu završenu?
Elven je offline