Citiraj:
Originally posted by msvrtan
a da ti disk ne sere medjusobno s necime? tipa dva diska na kanalu pa se kolju medjusobno? ili da nisi stavio disk na slave gdje je cd/dvd master?
kaj sve imas na tom kontroleru gore?
|
ne...na ovom kompu je skromna oprema,ONO ODOZGORA....
ovaj drugi disk je bil na IDE 1 /SLAVE..tak da nije to....
sve sam popukal vun,presložil.....zasada radi ...testovi,benchevi,burning i ini gazi,gazi programi i sve trpi(zasada!!

).....
sad sam i poprilično siguran da je memorija....BD,keksi su ispravni ali neuparivi..tak da bum ih male moral mesati i uparivati po susedstvu!!

.....zasada ide...moja stara xtreme memorija....128 SDRAMa......ostala 3 keksa se kolju na život i smrt...

tja......win 2kpro sp4 radi i s ovim keksom OK ,sam nebi skodilo da uparim još jedan keksić!!

edit:

amislil sam da sam blizu rjesenju!!opet se zmrznul........stavil sam i novu Baricu od 80 gb gore pokrenul instalaciju.........radi jedno 10-20 min i lijepo se smrzne!!!!
usput sam primjetil da je vent na grafulji na izdisaju..(malo vrti malo ne.),stavil sam nove ide kablove,provjeril sve jumpere,pocupal mreznu i isdn adapter vun...ostal je samo hard i cd cigo..i opet 0 bodova...jebate,BD da nisam kaj sje...na procu(onaj adapter...

sa 370>pcga)...) ili sam skroz prolupander pa ne vidim ocigledno,kaj me to pegla....
btw,DR RAK vec brusi sapice za laganu transplataciju....
i kaj ,sad bum stvarno moral platit i cugu i klopu i putne troskove??