|
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Autor frANZi
Ha ha, pa ti se šališ. Neka ti horza kaže koliko ima hitova dnevno, ako može. 15000 hitova je mizerna brojka, to nije nikakvo opterećenje servera.
|
prosjek za ovaj mjesec nam je 472.236 hitova dnevno, odnosno 11.126 unique posjeta dnevno. to je prema zapisima našeg web servera. tracking pomoću google analyticsa i gemiusa prijavljuje daleko manje, ali svejedno puuuuno više od 15k hitova dnevno.
Citiraj:
Autor frANZi
Nisu, dapače. No svako je generaliziranje loše, a to onda dovodi do neželjenih posljedica. Neki ljudi apriori prihvaćaju sve strano kao dobro, bolje.
|
jako se slažem s ovim
Citiraj:
Autor frANZi
E tu se ne bih složio. Ja ih mogu nabrojati bar 5 za koje pouzdano znam da obavljaju svoj posao kvalitetno i predano.
Kao primjer navodim Inside, relativno mladu firmu kod koje ja hostam svoje stranice. Mogu iskazati samo riječi pohvale, podrška im je odlična i promptno odgovaraju na sva pitanja (u roku od 5min) i rješavaju probleme. Serveri su im brzi. I, začudo, nisu reselleri nego imaju svoje servere u Hrvatskoj.
|
naravno da ih ima i dosta dobrih... vidiš, nikad nisam probao Inside, ali kad mi provider napiše da za dedicated hosting daje Reverse DNS na zahtijev, totalno se zgrozim. btw, cijene dedicated hostinga su im isto daleko više nego vani. razumijem zašto i sve to, al kao klijenti odabiremo hoćemo li plaćati 2x više za istu stvar...
Citiraj:
Autor Bono
Kako si uporan sa tim terminom reseller. Da li je Pcekspert reseller jer su zakupili citav server u datacentru theplanet?
Sto se tice servera kako sam rekao mozes ga i imat u krevetu, ali ako ga ne neznas optimizirati to nista ne vrijedi, drugim rijecima lokacija nije vazna.
|
svi se mrštimo na resellere jer bilo tko može zakupiti prostor kao oni i imati nižu cijenu nego što bi bila da kupimo od resellera. žišku? tak da je kupovina od resellera upitno isplativa... pogotovo ako reseller nema smisla za biznis pa nije iskamčio neke dobre uvijete kod onoga od koga je zakupio prostor/uslugu.
pce nije reseller jer ne prodaje uslugu koju je zakupio od nekoga drugog.
inače, reselleri često ne zakupljuju cijeli server jer im to znači zafrkanciju sa dizanjem i održavanjem. obično samo zakupe tzv Cpanel reseller package od nekoga i onda dalje sve rokaju samo kroz cpanel... i onda kad se desi neki problem nemaju pojma kak ga riješiti. to je žalosno, ali istinito. ponovo napominjem, nisu svi takvi. velik broj njih zna što rade, ali fakat ima previše kukolja.
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|