pozdravić
evo da vam prepričam svoju dogodovštinu
Ja imam doma siemens se555. ADSL 'modem' i router. doma su 2 kompa: moj i mamin, oba piknuta u router, plus kaj se još palmom spajam bežično. I svi se fino međusobno vidimo i idemo na net. To sam napravio doma, to sam napravio kod svojih frendova. I to je normalno, to se tak radi
Eh sad, u nedjelju smo se frend, buraz i ja dogovorili da odemo do njega i malo se spojimo u LAN i potrošimo par sati. To smo već radili, NA GORE OPISANI NAČIN (bila je neka druga kutija, ali koga briga, TO JE NORMALNO, to se tak radi, i to tak radi).
N.B. da sam ja morao na net, bilo mi je ***ENO važno, imao sam nešto na EVE, veeelika operacija, brdo ekipe, jakojakojakojako važno. I kaže frend: super, dođi do mene, spojimo se ko i obično, to odradiš svoje, ja te gledam, poslije španamo warcraft.
I sad, dođem ja do njega, a kad tamo - kupio si momak MaxTV! Gledam ja - zgodno, brdo zanimljivih programa, i - nova kutija! Ovaj put neka Kasda, Kasada, whatever.
Bacim oko iza - sve 5, 4 LAN ulaza, frend prek USB-a, nema problema, bit će mjesta.
I spojimo se mi, ništa. Kopam po opcijama, ništa. ***em majku glupom modemu, operacija v eć traje, a ja se ***am s vezom. Lud, zovem 0800 i pitam lijepo 'Dajte mi molim vas objasnite, ja već lud, sve je podešeno, nije mi ovo prvi put, pa znam što radim, pa to se tak radi...'
I objasni lik meni s druge strane:
Citiraj:
Da, to se tako radi, ali mi smo u T-comu to onemogućili, nema dijeljenja veze, samo jedno računalo može biti online. Vi svoj modem možete modificirati, ali mi vam u tom slučaju ne pružamo podršku.
|
I dajte mi molim vas objasnite: KOJI ****C?
Ne moram vam reći da mi operacija otišla u krasan ****c, da je bilo ***eno, da se zaradilo toliko para koliko se nije diglo u mjesec dana...
Riječima anonimnog genija...
I sta vi sad mislite o tome????