View Single Post
Staro 03.04.2007., 09:17   #65
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
X-Box 360 ... Čini mi se kao bolji izbor zbog šireg spektra igara.

Da ne spominjem kako će Conan ( MMO http://www.ageofconan.com/conan/en/index.html ) biti igriv i na PC i na X-Box 360. Tako da će korisnici i konzole i PC-a moći igrati zajedno. San svakog konzolaša - da igra MMO, a nije Mario Bros :P ( sarkazam za one od 12 godina ).

Iako je masivan PR i reklama na strani PS3, pa *ebote Dino Dvornik je kupio PS3 ! Pa sad si moram kupit i ja !

Kaj se tiće grafike konzola vs PC - rasprava stara koliko i ona o kokoši i jajetu. Prvih godinu dana konzola drži vodu, onda je PC prešiša jerbo se razvija HW, dok na konzoli stagnira cca 5 godina. Ovo je recimo vijest iz 2002. Windows XP SP1 Beta 1 Released to Testers . Pametnome dosta ...

Konzole su izvanredne iz razloga jednostavnosti i činjenice da HW ne zastarijeva. Dakle kad se pojavi XY igra za konzolu, to ne znaći 350 Kn za igru + 3.000 Kn za HW da ju uopće pokrenem ... Tako da sam fan konzola, iako ih ne koristim jerbo volim prčkati po compu i svako malo si priuštiti mali Božić

Kaj se tiće koja GFX može dati PS3 grafiku - da 7900 može, ali uz C2D 6300 CPU clockunt na cca 3 Ghz ( ili AMD ekvivalent ) , 2 Mb DDR2 - više ne škodi isto ... Naravno kvalitetno panajanje od 450+ W brand name ( ne JNC, Mtek isl. ) od cca 800 Kn da to sve pogoni ...

Ako se već odlučite na konzole - zapamtite da tamo vladaju sportovi, tabačine, vozačine. Ako je to vaš žanr - nema boljega !

Ako volite FPS ( da imaju ga konzole, ali ima i moja žena comp - to ne znači da joj koristi ) , RTS ( jeste probali RTS sa padom ? Ok ... ) MMO ( za sada samo Conan,a i on vjerujem da treba tipkovnicu - jerbo čemo se jako natipkati na Joy Pad ... ) - slobodno zaobiđite konzole ....
Paske je offline   Reply With Quote