Citiraj:
Autor bor1s
Obzirom na ono sto covjek trazi od monitora samsung mu je odlican!
|
Jesam li ja to igdje osporio? (iako ne bih rekao "odličan" nikako, ali ok za nezahtjevne korisnike ili "dovoljan") No, Dell je još bolji, a sam Poggiali je naveo da ima budget za taj BOLJI monitor. Zašto ne bi uzeo bolji monitor? Tu razliku će osjetiti i vidjeti, i igre / filmovi / fotografije će mu bolje izgledati na Dellu. Ti možeš koliko god želiš tvrditi da tebi to bolje izgleda na Samsungu, ali to jednostavno nije točno. Uostalom, taj monitor će koristiti lako moguće i 5 godina, i IMHO itekako mu se isplati iskeširati tih par sto kuna za BOLJI monitor. Mislim, razliku u cijeni između ta dva monitora ostavim u jednom posjetu Konzumu za pljuge, sok, žitarice, sladoled i piškote, i to pojedem / popušim u par dana, a u monitor koji sada kupi će buljiti x godina SVAKI dan. Da se radi o razlici od 2000kn ili tako nešto ne bih riječ rekao, ali mislim da je smiješno uzeti slabiji monitor radi onako male razlike u cijeni.
I uopće se ne radi o tome koji monitor bi on trebao na kraju kupiti, to će ionako sam odlučiti, već o tome da ljudi u ovom threadu (pa tako i ti) pokušavaju insinuirati da je 226BW bolji monitor od tog Della, što jednostavno nije istina. 226BW ima slabiju kvalitetu prikaza od tog Della, slabije kuteve gledanja, 6-bit boju itd itd.
edit: sorry Jelc, tek sam sad vidio tvoj post. Što se mene tiče možeš obrisati sve, ja sam samo htio ispraviti navode kako Samsung 226BW ima bolju sliku od Della, budući da je to jednostavno neistina.