View Single Post
Staro 29.03.2007., 02:56   #155
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor greenfly Pregled postova
....prije sam bio na poslu,,sad mi doma neće prikazat covere,,,staviio sam ih u E.\covers kao artist-album-front.jpg OVO se prikazuje a OVAKO sam upisao ... dali ima veze to što su mi coveri na drugoj particiji???
1.nacin
Stavi kao kod :
$puts(coverimg,'E:\covers\'%artist%' - '%album%' - front.jpg')
Ali pazi na jednu stvar - vidim po tome kako si napisao pitanje da si neprecizan. Ovaj gore kod znaci da naziv covera za ovaj tvoj konkretni slucaj mora biti:
Anastacia - Anastacia - front.jpg
To nije isto sto i (mala i velika slova nemaju veze, ali razmaci imaju):
anastacia-anastacia-front.jpg

2.nacin
Probaj maknuti ovo front i iz koda i iz naziva covera.
Znaci da ti onaj dio koda izgleda ovako:
$puts(coverimg,'E:\covers\'%artist%' - '%album%'.jpg')
Provjeri obavezno da li je u tagu pjesme (desni klik na pjesmu>properties) Artist name i Album title onaj koji je naveden u nazivu covera.
Pri tom pazi da bude identican - bilo kakva razlika u nazivu (i razmak) i nece ga prepoznati.

Ti si pogrijesio jer si napisao front kao %front% - a to nema nikakvu funkciju.
Kad napises u kod bilo gdje %artist% - to oznacava ono sto se nalazi u tagu filea pod Artist name. Kad napises %album% to oznacava ono sto se nalazi u tagu pjesme pod album title. Kad napises %front% - to ne znaci nista.

Znaci taj dio koda znaci: pogledaj da li je u e:\covers\ smjesten jpg file naziva: 'ono sto se nalazi pod Artist name' - 'ono sto se nalazi pod album title'.
Ako je smjesten onda ga prikazi. Cim jedan dio naziva ne odgovara zbog npr. razmaka u tagu ili nazivu filea (a zna se desiti) stvar ne funkcionira.

Evo nadam se da sam ti malo priblizio nacin na koji radi cijela stvar. Nije niti meni u pocetku bilo bas najjasnije ali sam pohvatao (manje vise sam) o cemu se radi.
morph je offline   Reply With Quote