View Single Post
Staro 27.03.2007., 00:57   #12
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
ne bi previse o fancy misevima, imam obicnog trust predatora za 130kn ali 1600dpi-a uzasno rijetko koristim, jednostavno prebrzo i neupotrebljivo. ali volim ljude koji to koriste, nema mi draze nego kad se u cs:s-u uzvrte ko kreteni kad im skocis iza ledje dok ih nozem sjeckam na sitne komadice
no recimo korisno mi je u nekim igrama gdje je mis po defaultu spor ala stalker i tamo mi odgovara, brzo i precizno.
e sad, laser....probao, nisam primjetio nista posebno. sve mi to izgleda vise kao marketinski trik firmi koje su napravile gresku i proizvele dobre miseve koji rade bez greske i danas a prodani su prije tri godine i jednostavno su morali napraviti nesto da navuku ljude da kupe nove. prvo se islo s utezima, dodatnim tipkama i inim budalastinama no kad vise nije bilo mjesta za dodavanje takvih stvari (je da su se misevi dosta povecali, kao na racun ergonomskog dizajna ali jednom su morali stati s time) eto nama lasere.
i sada imao novu igracku koja ce nam kao pomoci da bolje ciljamo ljudima u glave? ne bi rekao. ako netko to nije bio u stanju s kvalitetnom optikom nema tog lasera koji ce mu pomoci. osim mozda laserskog sredjivanja dioptrije
greg SE je offline   Reply With Quote