am ne padamo Wolv na HS_ove i zvučna imena...ali dobro dođe kad moduli ljepo zgledaju ne...
Inače neznam sad kako ide stanje stvari sa Elpidom,a znam da se Micron ne voli sa Gigabyte (DS3),pa prema tome za ekipu sa sitom najsigurnije ići na Kingmax,taman 800mhz,ali on je ok a i clocka se makar malo zacijelo.
Ovo za Corsair dominator se potpuno salžem s tobom.
Ali također mislim da GEIL Value i taj OCZ isto nisu loši,doduše treba prvo pogledati po netu da se sazna,ako ne koje čipove ima na sebi,a ono makar koje sve čipove može imati na sebi...

A također za Geil Ultra Plus mislim da je strava i da bih ga sebi uzeo,2 gige i nemora biti ni u dual chanel optimized kitu...mislim da se isplati dati cca 1500kn za taj RAM:

Jedino šta eto za sličnu ili malo veću cijenu se već može dobiti i Ballistix,a sad šta je bolji izbor od toga,tko će znati...
No onda bih morao ići zbog Micron čipovlja na Asus P5B-E + iako mi je ova Gigabyte DS3 sasvim dovoljna za 500kn manje...stim da opet neće na kraju krajeva ni biti c2d u mom kućištu tako skoro jer uzimam novi lcd pa zasada sve otpada...