Gledaj, daj prvo s razumijevanjem pročitaj što piše u mojim postovima, pa tek onda deklariraj to kao gluposti ili ne. Izričito sam istaknuo kako je u ovom konkretnom slučaju preporučujem taj Samsung CRT, budući da su 19" LCD monitori od 1500kn najniža klasa, i kada se zbroje prednosti i mane jednih i drigih dolazi se do zaključka da je bolje uzeti i loš CRT.
Nadalje, tvoji "argumenti" za LCD su prostor koji zauzima na stolu i "estetika", dok mene više zanima slika koju monitor daje, ponašanje u igrama itd. Na tom CRT Samsungu se neće trebati brinuti oko ghostinga, moći će podsiti rezoluciju po želji (ako mu grafička dozvoli može igrati na 1600x1200 npr.) itd itd.
Uglavnom, već sam u puno postova na ovom forumu razglabao o prednostima CRT-a, prednostima LCD-a, te manama CRT-a i manam LCD-a, i gotovo nikad ne preporučujem CRT budući da se kvalitetni CRT monitori više NE PROIZVODE, no u ovom slučaju sam ipak za CRT jer su 19" LCD monitori od 1500kn jako loši, i kvaliteta prikaza nikako nije "vrlo mala". Da, taj Samsung CRT spada u low class CRT monitore, ali i takav je bolji od low class LCD-a.
Dakle, ili ići na neki 17" LCD, ili na 19" CRT.
Da ima 2000-2500kn za LCd to bi već bila druga stvar, jer bi se mogao naći neki koliko toliko ok model.