Pozdrav svima,
imam inače jedan "čudan" problem vezan uz LCD monitor ili grafičku.
Dakle nedavno sam nadogradio komp. (nova matična i grafička kart.), sa boljim komponentama (naravno) od onih koje su već bile u njemu. I od onda mi se događa da kada palim računalo, monitor jednostavno ostane u stand-by modu, dakle kada uključim računalo, monitor ne reagira, ne uključuje se!

Mogu na monitoru milijun puta pritisniti tipku "power", ali on se neće uključiti.A pazite sad ovo: kada je monitor isljučen (iz struje), a uključim računalo, pa tek onda uključim (nakon par sekundi) i monitor, voila! Monitor radi !?
Od komponenti monitor sam prije imao ESC nForce3 ploču i GeForce FX 5200 sa 128MB - AGP, sa istim proc. (sempron 2800+), jednako rama 1,28 GB RAM-a, i svim ostalim komponentama koje sam imao.Monitor je LG L1732s (LCD). Sada sam kupio Gigabyte K8NE ploču i Club3D Radeon X1650 grafičku, ali PCI-e ne AGP.
Napajanje je ono jeftino od 400W.
Inače probao sam monitor spojiti i pomoću onog DVI/VGA adapterom, i mijenjati neke postavke u BIOS-u, ali problem i dalje ostaje isti.
Da li se itko susreo sa tako nečim? Da li postoji neko "bezbolno", čitaj: jeftino rješenje?
Možda da probam neku drugu graf. karticu ubaciti, ili ČAK i napajanje? Please help, jer ovo stvarno izluđuje!
P.S. - Sorry zbog dužeg posta.
Unaprijed hvala svima!