Pozdrav svima na forumu, ovo je moj prvi post.

Razmišljam se oko nekoliko (jeftinijih) 22" wide monitora i nikako ne mogu da prelomim.
U pitanju su sledeći monitori:
Fujitsu-Siemens L22-1W
Samsung 225BW
Benq FP222Wa
Po ovom testu sa francuskog sajta 6 TFT 22" wide monitora (linik našao na ovom forumu) kažu da je FS L22-1W po svemu ravan Samsungu 225BW, jedino je na strani Samsunga ergonomija, tj. najviše to što ima podešavanje po visini, što meni i nije nešto potrebno, pa mi je FS favorit. Ono što me muči kod tog monitora i što me sprečava da ga kupim još koliko sutra, je to što nema DVI.
Čitao sam dosta na ovom i drugim forumima, neko kaže razlika između D-Sub i DVI je neprimetna, a ima i onih koji tvrde da je razlika ogromna, a pošto lično nisam imao prilike da uporedim, totalno sam zbunjen. Takođe mi nije jasno čemu služe dva D-Sub ulaza na FS monitoru, tj. koja je prednost u odnosu na na monitore sa samo jednim D-Sub ulazom?
Samsung je nešto skuplji, ali u toj opciji vidim ipak neku sigurnost, ipak je daleko rasprostranjeniji i mnogo više testiran proizvod od FS.
BenQ FP222Wa kao najjeftinija varijanta, čak sumnjivo jeftina, ali opet primamljiva baš zbog cene i nekih testova po netu gde su utisci prosečni.
Ako bi neko mogao nekim predlogom ili sugestijom da mi pomogne da se odlučim, bio bih veoma zahvalan.