View Single Post
Staro 17.03.2007., 21:05   #99
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp
 
Bartuc's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,103
Blablu ovo nije nikako dobro! Moj savjet je da odeš po novi cooler i Arctic Silver 5 pastu i rješiš to jer ovo nije zdravo za procesor! Iznad 60 se moraš već zabrinuti i poduzeti nešto!

Pa pogle moje temperature, Idle je nakon cjelodnevnog rada (web, i neki osnovni programi), Load je nakon 10-ak minuta tesotva za zagrijavanje procesora (iznad 95% cpu usage)!

Odi ili po Freezera ili po Hyper-a!

Pitanje: Jesi li ti samo stavio BOX cooler gore (nisi nikaj drugo dirao) ili si stavio neku pastu još i na procesor? Pitam jer je pasta na BOX hladnjaku napravljena samo radi estetike, ono je ubi bože naneseno (tek toliko, reda radi)! Moraš nanjeti pastu na proc (bilo koji Arctic Silver) i po potrebi samo mrvu na cooler (radi boljeg sljubljivanja sa procesorom)! I to stvarno tanke slojeve!

Moja preporuka je Hyper jer je samo 20 kuna skuplji od Freezer-a ali je zato podosto bolji (znam jer sam ih imao oba dva)!

PS: Skini OCCT (google) i pusti nek radi kojih 10-15 minuta (samo CPU test) i onda slikaj temperature. Moraš slikati dok traje test jer inače ne vrijedi jer brzo pada temperatura na Idle vrijednost (meni to traje svega 3-5 skundi)!
Bartuc je offline