news..
poslo mail ujutro...u 8
"13.3. ujutro sam ostavio grafičku sapphire x1950Pro ultimate na servisu zbog smrzavanja računala i resetiranja u igrama i 3dmarku
..
Rekli ste da će dobavljač zamijeniti grafičku, pa me zanima kakav je status trenutno..jer mi je računalo potrebno, a sad nije funkcionalno..
Hvala.."
odgvor u 14h
"Kartica za sada radi u testu 3DMark2006 bez greške Index joj je 4800 što ja izvrsno, ostavit će mo je do sutra u testu
Pozdrav"
moj odgovor u 14h
"nova ili stara?
s kojim driverima?
..jer je meni radila probleme u 3dmarku 06 i 05 i u igrama R6 Vegas i NFS Carbon te Infernal..
u windowsima kad bi na rezoluciji monitora 1280x1024 digao refresh rate sa 60 na 75Hz zamutile bi se linije prozora.."
dalje nije bilo odgovora, pa sam u 16h nazvao servis i trazio striceka koji mi je odgovorio..
uglavnom kaze, s kim sam ja razgovarao prekjucer da mi je rekao da grafa prijavljuje greske, kao oni tek od jucer popodne testiraju grafu i ona ok radi cijelo vrijeme..
na to sam ja pitao na kojoj konfi i sistemu..
tip je rekao da je E6400, neka epox ploca, 2gb rama..
pa sam pitao koji sistem i driveri, jer meni na xp-u sa svim driverima radila probleme..
on kao testira karticu sa driverima za vistu, na visti ocito..
uglavnom rekao sam da cu sutra doc po karticu, ali da se pripremi da mi prezentira njen rad, jer drugacije hocu novu..
njegovo je bilo samo hm..
vidit cemo sutra, pa napisem dalje sta ce se dogadjati..
P.S. nemoguce da mi na dva puta dignutom sistemu u svim mogucim kombinacijama sa driverima od 6.12; 7.1 i 7.2 originalnih do omeginih i warcat i nista, nekad plavi ekran, nekad reset, nekad se zblokira crni ekran..uglavnom sve bi se dogodilo, kad bi digo postavke u igri ili slicno, pogotovo ukljucio AA..
ako ce fakat radit sve ok, onda cu probat dic vistu..i trazit help kod nekog..da kod njega probam grafu...
poz..