View Single Post
Staro 13.03.2007., 23:05   #5
Igor_Zg
Premium
Moj komp

Igor_Zg's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor malba Pregled postova
čestitke na nadogradnji, samo, da li ti onaj vent stalno "stoji" na grafičkoj? bolje ga pričvrsti drugačije da pri micanju i namještanju ne bi otišao kakav sitniji element s grafičke...
a kako još dignuti frekve? istom metodom kojom si došao do ovih koje sad imaš..
nisi spominjao koju termalnu pastu imaš? možda bi mogao skinuti koji stupanj s arctic silverom/ceramiqueom ili poliranjem hladnjaka za cpu ako nije baš gladak ili kupnjom drugog cpu coolera...
s obzirom da kako kažeš ram nije neki zbiberi djelitelj pa eksperimentiraj sa dizanjem fsb-a... ali s razumnim voltažama! uostalom pretraži forum, mislim da je ta ploča u doba mobilaca bila vrlo popularna pa ćeš sigurno naći koji bios se preporuča i još korisnih savjeta...
sretno i pozdrav!

edit: i mogao bi staviti nešto da puše po maxtoru, da se spustiš niže od sadašnjih 45 stupnjeva. možeš i smotati ide kablove (npr. stisnuti ili oblijepiti izolir trakom da postanu "okruglasti" - shvaćaš što hoću reći..)
Što se tiča PAPST-a, imam šrot big tower i iza mogu namontirat tek cooler promjera cca 50 - 60 mm a to nije dobro po meni(čitaj previše će zujati) + case mi je uvijek otvoren, PAPST mi je spustio temp proca za 4*
Kad si kupim bolji case onda ću ja posložit protok zrak da bude kak spada, znam da je ovaj selo, ali bolje hladi neg kad maknem PAPST-a
Za termalnu pastu imam Zalmanov "lak za nokte", cooler na procu je strojno ispoliran drugi neću kupit, bolje dam pare za drugi case

Fala na ostalim savjetima
Igor_Zg je offline   Reply With Quote