Pa što se dovraga buniš? Rekao sam da nema realno neke potrebe za OC-om (ok, osim možda da vidiš "dokle ide"

). Radije posredi postavke u BIOS-u, malo se zezaj sa memorijom ( Intel više brije na frekvu nego na tajminge, to i sam znaš), raskrči disk, napravi si nekakav desktop, pusti komp da radi i uživaj!
Čovjek ima mrak makinu i ako je hoće OC-at, neka, tko sam ja da mu branim, ali ja to na svojoj makini ne bi radio da je "tvornički" već tako nabrijana. Kao da idem tunirat BMW M5...može, ali što imam od toga u realnom životu? Da se frendovima mogu hvalit kako ide 300 na sat na autocesti? Ne, fala, i 200 mi je prebrzo...A kad rikne makina zbog stručnog tuninga, udri u plač i pitaj se koji te je vrag tjerao...
Ali bi Fiću isfrizirao i peri po gasu, pa dokle ide!

:burn:
A za napajanje... ma nikad neću skužit ekipu koja uzme ultra proc, mega grafu, matičnu za slinit, sve najbolje komponente i sve ušteka u MS, Maxpower ili JNC napajanje, i onda skuri pol komponenti ili se bune da nisu stabilne.Evo, pogledaj moje 300W napajanje, sve komponente iz siga su prištekane na njega, a ono ni da štucne.A case nisam vidio, ali Everpower...pa, nije za tu klasu uređaja koju imaš.
Prvo se kupuje odličan monitor(nadam se da ga imaš), dobra tipkovnica i dobar miš, to je najvažnije, pečenje u očima i bol u zglobovima se ne rješava novim procom...