View Single Post
Staro 12.03.2007., 23:03   #9
Corporal Clegg
Outlaw Torn
Moj komp

Corporal Clegg's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
ne bi rekao da je napajanje, taj chieftec to moze tjerati bez problema cak i da je malo popustio s vremenom. a i napajanje obicno rezultira restartom jer diskovi prvi otkazu poslusnost, stanu ili se pocmu neprestano zaustavljat-vrtit i to rezultira restartom nakon par sekundi ako si u win.

meni smrdi na memoriju, neka za pocetak proba prosetati po slotovima istu. to je problem koji memtest mozda i nece naci, nedavno dozivio na drugom stroju. stalni restartovi u win, memtest negativan nakon sto je radio cca 5 sati bez prestanka. na kraju izbacio jedan keks i sve radi, stavio onaj koji sam izvadio a izvadio prvi i sve radi...s oba restartovi....malo metodom pokusaja i pogresaka dok nisam nasao kombinaciju di koji treba biti uboden da bi sve radilo kako treba.
Memtest je pokazao (doduse, samo na slobodnoj memoriji, testirat cu kompletnu veceras) da je sve OK.
No, danas sam zamijenio SATA kabel, upiknuo ga u drugi kanal, zasad je OK. RAMi u drugom DDR2 utoru ne rade (komp se upali, ali se nista ne dogadja), u BIOSu za RAMe pise da rade u DDR2 modu na 533 MHz (trebalo bi biti na 400 ako rade na 800 MHz?), u single channel modu (jedna je plocica, to je OK).

Malo mi glupo ispada sto moram cekati iduci BSOD da vidim koju gresku mi baca