Tema: Hladni lem?
View Single Post
Staro 12.03.2007., 19:20   #1
Miratz
Ursus maritimus tyrannus
Moj komp

Miratz's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Hladni lem?

Pozdrav...

Sumnjam na hladni lem iz razloga što kad sam pikno slabiju karticu u pc (sig in progres) primjetio sam da na ekranu imam "signal" koji se vidi... Inače, i kad tv karticu priključim na antenu, dotična "oslabi" tv signal, na način da se na telaviziji primjećuju slične anomalije... poput pozadinskog signala...

Nije do napajanja, sa dva radi isto, nije do grafulje, sa boljom je radio isto (osim ovog "signala" preko crnog ekrana) "šumovite" probleme. Npr. kad sa konektorom od zvučnika taknem negdje sa strane, čuju se "fantomski" zvuci...

A sve to skupa se manifestira na način da pri instalaciji windoza baca sulude BOD-ove, sa svaki put drugačijim objašnjenjem i, kad se jednom instaliraju, ima dosta problema sa bootanjem (par blokada do potpunog dizanja OS-a), onda radi normalno...

Doživljavao sam to kao dokaz da je comp došao u godine... a sad kad bi ga htio izlječiti i dati mu priliku za novu mladost, krenuo sam u analize i sumnjam na hladni lem...

Pitanje glasi:

Kako najlakše dokazati hladni lem, kako ga locirati i kako ga izlječiti... Najljepše molim odgovor i ili savjet...

Unaprijed hvala...

EDIT : Skužio sam da mi opet da mi sig ne radi u Mozzili, pa ću ispravit docnije... trenutno palim vani...a ispravan sig možete vidjeti kroz IE.

Pozz...