View Single Post
Staro 08.03.2007., 09:25   #36
rib@
Premium

rib@'s Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
TT-ovi cooleri i opcenito TT-ove upute i nacin montaze su valjda najgore zamisljene i koncipirane uopce od svih firmi koje sam vidio. Primjer: danas krenuo stavljat jednog Sonic Towera na s478. Da li moram spominjati da su mu pipe presiroko postavljene da moze sjest na procesor izmedju krakova retention bracketa? Nije bilo druge nego ga postaviti ukoso. A sistem sarafljenja je KATASTROFA. Trebaju ti najmanje 3 ruke da bi sve mogao obavit i sarafi su ko-za*urac sa glavom za imbus (koji se sva sreca dobije u kompletu). Uglavnom, u toliko idiotski zamisljen nacin montaze mi je uopce i tesko povjerovati jer stvarno ostavlja dojam da su ga kontruirali DEBILI liseni ikakvog smisla za tehniku. A da ne spominjem (vec poznate) prekratke sarafe za ucvrscivanje poprecne "klackalice" (btw, ima ko istu viska?) pri montazi na LGA775. UZAS.
Ali kad ga konacno stavis osjecas olaksanje .
Ja sam ga prvi put stavljao na s 478 bez skidanja ploce i napajanja i trajalo je i trajalo ...... ali je uspjelo .
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa
rib@ je offline   Reply With Quote