Evo me nazad... Probat cu sa hladenjem al kad me poceo zaje... komp pratio sam temp svih komponenti i do samog blocka kompa sve ok sa temp, komponente nisu overclokirane btw, dao danas na garanciju napajanje da isprobaju samo su uzasno spori, tipa 1tj. i jos nedaju mi zamjensko napajanje
E da, kada bih bio upalio komp, nebi se ni dignuo u dos, a ledica za aktivnost kompa pod punim "opterecenjem", sve naizgled radi... Utvrdio da mi je mem uredu, preostaje "samo" jos maticna, proc ili napajanje!?
Nakon sto tako on vrti neko vrijeme, prekinem torturu tj. iskopcam ga iz struje i proc dosta vruc, sad da je pitanje u pregrijavanju trebo bi se bar pocetno dignut...
Samo se nadam da mi je napanje krivo
EDIT: E da i isprobo sam navedene prijedloge, i nisam nis mjenjo nego sam od sebe puko...
Iman garanciju na komponente samo u inozemstvu, a posto idem u pet. van, trebo bi ustvrdit sto zapravo nevalja da odnesem samo tu komponentu, gdje bi mogo najeftinije u ri odnest da mi testiraju komp?
To je samo testiranje maticne i procesora?
Uradio bi sam al neman preduvjeta, tj. niko od poznanika nema kolko tolko noviji komf za istesirat...