View Single Post
Staro 06.03.2007., 16:36   #4
Striček
Write in ©
Moj komp

Striček's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Botlorn Pregled postova
Pozdrav. Imam problem s vezom na adsl trafficu. Ne znam dal je pogodjen podforum... valjda je.
Uglavnom, imam router onaj Siemensov se515. Stvorio broadband konekciju za traffic, a svaki put mi nakon 30-ak min surfanja izbaci error (windowsi - xp) koji prije sigurno nije postojao. Neki Generic host process for win 32 service. Neki svchost.exe radi probleme. Zna li netko mozda rjesenje, ili pravilo kreiranje veze za na net? Hvala
A\
1.Start->run->upiši:cmd
2.Otvorit će ti se command prompt u home folderu
3. Zatim upiši naredbu za ispis aktivnih procesa/servisa, filtriraj samo svc host i output staviš u datoteku na ovaj način: ----c:\>tasklist /svc /fi "imagename eq svchost.exe">c:\output.txt---upiši samo boldano pa pikni enter.
4. Zatim otvori novonastalu datoteku output.txt u definiranoj lokaciji, u ovom slučaju root C:\ particije. Kopiraj tekst i stavi ga ovdje.
-------------------------------------------------------------------
B\
Također pozovi popularni programčić TaskManager (Alt+Ctrl+del) pa pogledaj koliko memorije ti zauzima svchost servis, ako su količine abnormalne obavezno počisti registry i skeniraj hard pomoću nekih od AntiSpyware, antixxx programa.
-------------------------------------------------------------------
Prvo napravi ovo pod B pa ako i dalje ne ide pošalji popis svih svchost servisa, čisto iz razloga da i to eliminiramo.
Striček je offline   Reply With Quote