Citiraj:
Autor Botlorn
Pozdrav. Imam problem s vezom na adsl trafficu. Ne znam dal je pogodjen podforum... valjda je.
Uglavnom, imam router onaj Siemensov se515. Stvorio broadband konekciju za traffic, a svaki put mi nakon 30-ak min surfanja izbaci error (windowsi - xp) koji prije sigurno nije postojao. Neki Generic host process for win 32 service. Neki svchost.exe radi probleme. Zna li netko mozda rjesenje, ili pravilo kreiranje veze za na net? Hvala
|
A\
1.Start->run->upiši:cmd
2.Otvorit će ti se command prompt u home folderu
3. Zatim upiši naredbu za ispis aktivnih procesa/servisa, filtriraj samo svc host i output staviš u datoteku na ovaj način: ----c:\>
tasklist /svc /fi "imagename eq svchost.exe">c:\output.txt---upiši samo boldano pa pikni enter.
4. Zatim otvori novonastalu datoteku output.txt u definiranoj lokaciji, u ovom slučaju root C:\ particije. Kopiraj tekst i stavi ga ovdje.

-------------------------------------------------------------------
B\
Također pozovi popularni programčić TaskManager (Alt+Ctrl+del)

pa pogledaj koliko memorije ti zauzima svchost servis, ako su količine abnormalne obavezno počisti registry i skeniraj hard pomoću nekih od AntiSpyware, antixxx programa.
-------------------------------------------------------------------
Prvo napravi ovo pod B pa ako i dalje ne ide pošalji popis svih svchost servisa, čisto iz razloga da i to eliminiramo.