View Single Post
Staro 19.11.2003., 19:11   #3
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Hm, ... na osnovu iznešenog:
Bolja varijanta: možda se leća lasera samo zmazala i treb je lijepo počistiti. Dakle, uređaj je izašao iz garancije, onda ga fino rastaviš i ne agresivnim (ne nagrizajućim) sredstvom nježno očistiš onu malu leću (laser).
Lošija varijanta: Ja sam godinama bio ponosni vlasnik MP7083A i onda je jednog dana počeo izvađati ligh-show (čovjek bi rekao da je otišao u Disco ). Uglavnom sve je ispravno ali ne radi. Pribavio sam isti takav iz iste serije i istog datuma proizvodnje i na moju žalost ustanovio isti problem. Dakle oni "rade" ali "ne rade". Pali fora sa 150 otvori zatvori ili kada rastaviš uređaj, samo malo treba pogurnuti CD i ovaj zarola i radi bez greške bilo kao pisać bilo kao čitač. Dakle šta je, motor ispadne iz "magnetnog polja" i onda ga ti samo moraš malo pogurnuti da ponovo upadne i onda se može vrtiti dok ne izgori
Bezvezno ali moguće: kod nekih stvar radi da samo ostaviš CD u CDu svaki put kada ugasiš komp ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote