Prosli tjedan nadogradio sam komp. Na maticnu ASRock 4COREDUAL-VSTA, VIA PT880 Ultra stavio sam Pentium D 915 Dual Core na 2.8 GHz procesor, Kingmax 1 GB DDR2 RAMa, WD Caviar SATA2 hard od 250 GB, Chieftec napajanje od 450w i Gainward Bliss 7600 GT Golden Sample 256 MB graficku. Od starijih komponenata, tu je jos jedan WD Caviar od 60 GB, Plextor PX-716A DVD-RW i LG DVD-ROM/CD-RW kombo, te sve to skupa spakirano u Enermax midi tower kuciste iz '02 (napominjem godiste radi tipa kucista, nekakvo vulgaris kuciste).
E sad... komp se cca jednom u 5-6-7 dana smrzne i resetira. Pri tome sistem nije opterecen s milijun otvorenih aplikacija, po Speedfanu temperature svih komponenata su unutar granica (Chieftec ima jos i dodatni ventilator, i jos sam na straznji kraj kucista ugradio mali vent od 1500 rpm, tako da temperatura komponenti nije problem). Na njemu vrtim XP SP2. Procesor ima svoj tvornicki hladnjak, nekako sam iskljucio njega kao uzrocnika posto nikad ne baci gresku o pregrijavanju ili nesto (a i on se grije na 37-40 stupnjeva max.).
Any idea? Napajanje? :-/