Tema: CoD4
View Single Post
Staro 03.03.2007., 16:53   #18
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Dok se čeka CoD 4? za PC - igrači/moderi/maperi svih CoD-ova su odlučili nešto poduzeti sami:

http://www.cod2-expansion.com/

Citiraj:
This website will give you the latest upto date news and info on the new Call of Duty 2 Expansion: Rise of the Resistance developed by the Call of Duty community.

We intend to extend the battle to areas not covered in COD2, by bringing in the resistance movement from country's such as France, Italy, and Poland.

We welcome anyone who enjoy(s) the Call of Duty Franchise and wants to help support this project/venture.
Za sada je gotovo 10% posla.

Tu je dosta ljudi koji več dugo rade modove i mape za CoD - Project lead - Tally - uz njega neki od najpoznatijih modera i mapera čije uradtke več koristimo - mislim da se jedino Worm nije uključio (još!).

Znači radi se na SP-u i MP-u - stvar je zamišljena kao da ga radi IW ali ni oni ni Activision nemaju veze sa time - borit ćete se ne samo kao vojnici nego i kao pripadnici nekih pokreta otpora.
Igrači (zaljubljenici) CoD-a ( 1, UO, 2) sami sve rade - to što se neki i inače bave programiranjem, designom i sl pomaže cijeloj situaciji - ja se iskreno nadam da bu to super ispalo (koristi se isti engine kao i u CoD 2).
Svjesni su da će možda biti gotovi kad i novi službeni CoD 4 za PC ali pošto za sada sve ide u smjeru da će IW napraviti noviji rat (ja se nadam da će ipak iznenaditi i opet napraviti tematiku WWII), tako ćemo imati nastavak svima poznatog i zanimljivog CoD-a 2.

Na kraju samo da velim da se morate regati da bi vidjeli cijeli site i forum - u zadnjih par mjeseci napadnuti su/srušeni neki od najboljih siteova tih ljudi - R'n'R i Tallyjev koliko ja znam - baš se pitam ko ima prste u tome
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote