View Single Post
Staro 03.03.2007., 11:02   #1
Dngy
Premium

Dngy's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Problemi s driverima!

Hej ekipa, opet trebam pomoć/savjet...

Neime kupio sam radeonku X1300XT (prije nje je u kompu bila 9800XT koja je krepala )...E sad kad sam ubacio ovu karticu, kad uđe u windowse, kaže mi da na kompu ne postoje nikakvi driveri za ATI karticu. E sad ja sam maknuo sve žive drivere i sve što ima veze s grafom, restartao komp...kad se podigao boje su bile očajne, 4bitne, ali uglavnom, instalirao sam najnovije drivere i restartao komp, kad se podigao, sve je bilo ok što se tiće boja, ali kad pokušam ući u CC kaže da nema drivera za ATi karticu koja je umetnuta u komp i da instaliram drivere..ponovio sam radnju nekoliko puta s više verzija drivera, s onima što dolaze na cd-u, čak i s omega driverima, koji mi jave kad se instaliraju da su unstalirali RV530 (mislim da je bilo to), a ne ime kartice...i što god napravio poslije restarta jevlja da nema drivera...a ne može se ništa radit, kad probam povući neki prozor to šteka nemoguće...
Ima li itko savijet kako da instaliram drivere? I jel neophodna reinstalacija windowsa i hoće li ona riješiti što?

Zadnje izmijenjeno od: Dngy. 04.03.2007. u 21:11.
Dngy je offline   Reply With Quote