bijah ja u ameriki prije godinu dana...i tako od dva tjedna, tri dana proveo u zabiti zvanoj madison, wisconsin (biznis). šef kod kojeg sam tamo bio skroz ok čovac, opušten i to (texašanin). i tako, taj čovac ima prijatelja imena Bob (probajte to izgovorit sa john wayne naglaskom). i upoznao ja tog Boba i tako mi nešto pričali o compovima, jer šef si je baš ubadao neku mašinu, a kako pojma nema o hardwareu, naravno, pitao je prijatelja Boba. i tako ja pitam Boba kao kaj si mu preporučio, trla baba lan...sve je bilo ok, blabla i tak u razgovoru doznam da je Bob totalni freak, da je sa 18 godina napisao neku igricu od koje još i sad živi, ne da mu se studirat...i tak provodi dane igrajući se sa compom, ali ne igrice, već ide iz zabave crackirat razno razne sigurnosne alate...e tu sad dolazi u igru ZA...naime, Bob kaže (a ne vidim zakaj bi lagao) da je u zadnjih godinu dana (brojeći od lani) 4-5 puta probio zaštitu od ZA i da im je to čak i poslao na mail (dobra duša Bob). prvi puta su mu se zahvalili i kao sredili (zakrpa i to)...ali je onda i to Bob uspio zaobić, opet im poslao mail, ali mu se više nisu javljali...
pitao sam ga kaj on koristi...kaže, drugi comp(!)...na njemu vrti prog koji mu skenira portove, a glavni comp mu je prek tog malog spojen na net...
čiča-miča-gotova priča