Citiraj:
Autor glista
samo ti njima vrati grafu, podvalili su ti (namjerno ili slučajno) neispravnu, i nije im prvi put....i ja sam ovu svoju iz siga dobio na reklamaciji i nije bila nova već korištena, kuler sav prašnjav......al dobro radi pa se nisam bunio, ak crkne eto me opet k njima
|
Vracena je graficka nazad na servis, nosio ju je moj buraz. I sad kaze tip njemu da je netko skidao kuler sa graficke, mijenjao pastu (navodno je bila neka siva, a ja sam "kao" stavio srebrnu neku...tak nest), i da je memorija zgrebana. E sad nebi ja nist reko da sam ja to zbilja napravio, al graficku sam odma stavio u komp cim je dosla. I jos kad se skida kuler to se tocno vidi na onim malim kukicama, jednom kad skines one se savinu a ovdje se je tocno vidjelo nije dirano nista. I to u jednoj od poznatijih/bolji tvrtrki kod nas.
Onda se je fino buraz zdero na njih da kak nas mogu tak za***avat, 3 tjedna bez graficke, njemu treba za faks... i uspio se dogovorit za drugu, koju ce prvo provjerit dali radi i onda je tek meni prosljedit.