View Single Post
Staro 18.11.2003., 15:30   #50
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by Gabre
ne,ne,ne... FSB mogu mijenjati u Biosu, a množitelj pomoću jumpera na samoj ploči ( Soltek 75 DRV4 KT266A), i kad u biosu fsb dignem na bilo što iznad 140, nastaje raspašoj! A i u onim programčićima što ti kažu kakav ti je proc, kaže da max internal CPU 1.5ghz, s tim da je sad 1.4

moram te upozorit da nisam baš na TI sa dizanjem voltaže, i slično... ne bi volio skurit ovo što imam, a para za drugo se nema...
reci mi zašto 1700xp, kad je mala razlika u cijeni izmđu njega i 1900, 2000 tbreda?
istina da sam gledao da se taj 1700 diže do nebesa, uz, naravno puno sreće.. od proca do proca, right?
1. dajte nek netko od moderatora ovaj dio rasprave stavi ili pod AMD ili pod OC!
2. Neleš skurit proc ak malo digneš napon ak ti dela na 1,5 digni na 1,6 a ak je na 1,65 digni na 1,7 i to bi trebalo stabilizirati cijelu stvar.
3.Najlošija serija 1700+ Tbred B ide do 2000Mhz ( tak barem marac tvrdi) koliko sam ja vidio po raznim forumima ( domačim i stranim) Ekipa ga vozi izmeu 2,3 i 2,5Ghz!
Samo postoji problem da ga nema u dućanima.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote