igram GW vse od godinu dana (okorjeli igrac...vise od 12h/dan)
pa evo mog misljenja:
Grafika je predobra. lvl-i su od 1-20 (dodjes dosta brzo do lvl 20) i onda nastupa tek prava igra. Onda pocinjes praviti buildove (odabires odredene skilove i njih korisitis, razlicite kombinacije) i po tome se prepoznaju pravi igraci. PvP je super, dok ni PvE nije losh (cak stovise, jako je zabavan i prica je super). Nema tolike raznolikosti u itemima (jedino st imas puno razlicitih skinova koji doprinose razlicitim cijenama),npr. imas mac i ti odabires koe upgrade zelis na njega staviti (bez obzira koje odaberes, mozes ISTI takav mac sresti kod nekog drugog), i tu ti opet dolaze skill-ovi do izrazaja. P tome je GW takticka igra. Meni se osobno vise svida sto kada izadjes iz grada se kreira TVOJ svijet. ako ti se nda ici solo, udjes u neki guild (probas naci koi HR guild...ima ih dosta i onda ti oni pomazu kada negdje zapnes). Ali PvE je dsta jednostavan, mozes skoro sve sam bez beda (naravn kada kazem sam, mislim s herojima/henchevima)
Wow sam vidio kod frenda i odmah sam se razocarao i nisam htio dale uopce trositi dragocijene sekunde. ali evo sto sam primjetio: grafika e kao iz onih crtica (manga i tak nest slicno). po svemu znam da je WoW bolji MassiveMultyplayer od GW-a
ali ja ti toplo preporucam GW