Citiraj:
Autor vinja
ma probao sam sve kombinacije... cak sam stavio CPU/10 pa udri mujo u tabare... (pri tome je CPU bio cca 2GHz, fsb 230)
ma... da, sto se napajanja tice, nemam 24-pin, vec 20-pin... al to nikad dosada nije predstavljalo problem. Sa istim napajanjem sam, sa 20pin u 24-pinskom utoru vrtio LanParty na FSB 300 bez po muke... al idem sad po adapter 20-24pin pa cemo vidjeti...
|
evo da i ja vama malo uletim u thread sa s939 dfi-evkom
ovaj adapter ti nece nista pomoc,bar meni nije.isto tako sam isprobavao dal ima kakvog utjecaja na preformanse tj. overclock,al nista.jos sam k tome primjetio da se to smetche od adaptera pocne sumljivo grijat dok mi je kabel od napajanja hladan skroz.IMHO onda dodatna 4 pina mozda trebaju za koristenje SLI-a,al ni to nije neka sreca ak nemas napajanje s dodatnim 12V rail-om pa koristenjem tog kabela nisi u biti nista dobio jer si tak jedan postojeci razdjelio na 2,a konkretno nemas nista stabilnije napone (bar ja nisam primjetio tj. naponi su ostali isti kao i bez adaptera).moj savjet ti je ili ostavi kako je ili kupi novi PSU (takav sam savjet i ja dobio tu na PCE kad sam se raspitivao o istoj temi).