Paljenje/gasenje kompa na tipkovnicu?
PS/2 adaptera 
I sada ja BIOS-u podesavam da se pali na "any key", na "left/right mouse" i sto god da stavim nema efekta. Da bi stvar bila gora, i tipkovnica i mis se uredno ugase nakon gasenja (prije je mis ostao svijetliti). Izgleda da bas i ne ostaje napon na USB portovima nakon gasenja, bez obzira na postavke u BIOS-u 
Ploca je Albatron KX18D Pro II (nforce 2 U400), WinXP SP2 je gore.
Bed mi je paliti masinu na kucistu jer je dolje i ima vrata koja moram svaki puta otvarati 
Kaj to paljenje ne radi s USB tipkovnicom/misonjom?
Ima tko kakvu pametnu ideju? -->
Problem: nedugo zamijenio tipkovnicu (PS/2) i misa (USb spojen preko PS/2 adaptera) novima koji su USB. Stara (prastara) tipkovnica je imala tipke za paljenje/gasenje i standby i to je radilo. Nova to nema, a i ne radi mi preko USB-->PS/2 adaptera 
I sada ja BIOS-u podesavam da se pali na "any key", na "left/right mouse" i sto god da stavim nema efekta. Da bi stvar bila gora, i tipkovnica i mis se uredno ugase nakon gasenja (prije je mis ostao svijetliti). Izgleda da bas i ne ostaje napon na USB portovima nakon gasenja, bez obzira na postavke u BIOS-u 
Ploca je Albatron KX18D Pro II (nforce 2 U400), WinXP SP2 je gore.
Bed mi je paliti masinu na kucistu jer je dolje i ima vrata koja moram svaki puta otvarati 
Kaj to paljenje ne radi s USB tipkovnicom/misonjom?
Ima tko kakvu pametnu ideju?
|