hm... malo bi se ukljucio u ovu raspravu jer i sam sam u potrazi za novom podlogom...
naime... pred mjesec i pol sam kupio razer mantis control i moram prinat prvih tjedan dana je bila savrshena... pocevsi od brzine i preciznosti.. jos sam si taman tad i kupio nove nozice za mx518 one steelpads za 30 kn sto je fenomenalno iako bi bilo super da imaju i prave teflonske nozice umjesto one teflonske trake...
e sad zasto je podloga bila odlicna, dapace savrshena prvih tjedan dana, stavio sam onda nove podloshe misha i mis je jednostavno klizio i na najmanjoj sili tipa ako je samo malo bio kabel misha pod nekom silom mish bi se samo odklizao :-)) uglavnom savrsheno, druga fenomenalna stvar je bila ta sto je podologa oko 4-5 mm debela sto je super odmaralo zglob i pritisak na zivac u shaci i to je bio preporod jer me konacno nije vise bolila shaka, i treca stvar ustvari koja ju je i unistala.
Kako stvari stoje je bila ta kako je bila nova upijala je i znoj, znati se i sami kako se ruke znoje, oni poznati znojni dlanovi kad igrate klan war... sto je fenomenalno dok se to nije pocelo vracat nazad tj. sad takodjer upija ali je nekako masna i mis mi poceo preskakat na njoj nije ni priblizno vise precizna ko i prije.
probao sam je prati rucno sa sapunom, praskom za rublje ali bes previse pomoci, dobro je jedan dan a poslje opet po starom... jedino jos nisam probao je bacit 90 min u vesh mashinu pa neka pati ali bojim se za vlakanca jer je neki hibridni materijal.
stoga ajm osad malo detaljnija elaboracija vashi podloga i dojmovi...
znaci... brzina podloge, osjetljivost, debljina, kojeg je materijala, kako se ponasa sa tim prokletim prljanjem, da li troshi nozice misha, dali je hladna na dodir (to je loshe), cijena, di je kupljena, velicina i tak to..