Citiraj:
Autor Foxman
Ma kog ti znas??
managere klanova???
BUhhaa
Gledaj stari neda mi se s tobom prepucavat jer nigdje nisi naveo svoje prijedloge vec samo kenjuckas po tudjima...
Ne znam koliko si od ovih miseva i podloga isprobao no sve ovdje spomenute sam isprobao i znam o cemu pricam sto iz tvojih postova ne mogu zakljuciti... Možda i ima boljih ali nisam ih koristio pa ih nisam niti spominjao....
Sve u svemu da se skinem sa OTa vise EOD
|
fnatic, tek9, sk, g0d etc no stvarno nevazno.
nekuzim zast uopce smatrash da se trebash prepucavat. reagirao sam na podlozak za mis i reko mu da najbolji izbor ovisi o onome shto vishe voli (gladje ili veci otpor). svoje prijedloge sam vec podsta na ovom forumu dao, te nisam vidio potrebu da ponovim neki vec vash prijedlog napisan u ovom thredu.
shto se tice koristenja, samo par njih, ali isprobo puno puno vishe te sam podosta vremena (izgubio) istrazivajuci na temu podlozaka.
znaci ponavljam nisam reko da tvoj izbor nije dobar(dapace meni dobra podloga).
samo da zasto se ljudima nebi predlagalo ovak: koristim X podlogu, ona je dobra ak volish Z still igre te je izdrzljiva/lako se odrzava/etc i nisam imao problema s njom.
umjesto.
E uzmi si X nema bolje jer ko da leti.
Htio sam samo malo pomoc, te sam isto tako reagiro prije god,dvije kad se rulju uvjeravalo da je bezicni mis dobar za igranje(mx1000 npr).
ukoliko mi imash shta nadodat, pitat.. plz pm da ne OTamo vishe topic.