View Single Post
Staro 25.02.2007., 10:33   #17
stripy
a-wAnnaBe
Moj komp

stripy's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Foxman Pregled postova
cuj stripy imam blagi osjecaj da si se nasao prozvan prokomentirati moje postove pa da ti vratim.
ne drito tvoje samo tbh

Citiraj:
vrlo jasno i glasno napisao da je to moj subjektivan dojam...
ne uvijek, i opet nisam reagiro samo tebi i o ovom threadu.

Citiraj:
Klanovi koje sam ja nabrojao imaju jake, jake sponzore ali imaju sarenilo od opreme od logija i razera i raznoraznih podloga, no bila je negdje anketa na Cbu jednom odnosno link na anketu za najbolju gamerskiu opremu i na to sam se navodio a isto tako otvori te siteove pa pogledaj malo profile igraca, sarenilo ali ovo prevladava....
Ajmo reci da znam podosta managera tih navedenih klanova, te i dalje znam kako se dolazi do tih sponzora. vjeruj mi da im nisu sponzori bash ti i ti jer su im najdrazi za igrat na njima. (ne govorim da im neodgovaraju njihovi proizvodi, samo da to shto neki određeni klan ima X proizvode ne znaci da su bash obozavaju tog proizvodjaca).

Citiraj:
Speedlink & Razer umalo pa ista firma
znam

Citiraj:
Razer na Razer podlozi je stvarno predobar osjecaj i da mis doslovno klizi i da to je meni bitno jer mi je bitno da mogu sa sto manjim sensom i pomakom napraviti veci pomak na ekranu a to sa ovbvom kombinacijom mogu i to je po mom SUBJEKTIVNOM dojmu definitivno najbolja kombinacija...
eto to sam htio reci, da to shto je nekom bolja kombinacija da mish sto bolje klizi, (shto manje otpora) ne znaci da je i to univerzalno najbolja kombinacija.
necijem stilu igranja mozda vishe odgovara da manje klizi, tj da se lakshe kontrolira pokret

Citiraj:
No kako sam i prije rekao definitivno bi bilo najbolje da može probati prije kupovine što mu odgovara jer je to za***ana stvar i subjektivan je doživljaj kod svakog drugaciji no neke stvari moraju biti svima iste tipa laser lag na metalnim i staklenim podlogama i slicno....
jep

MBO: DFI LAN PARTY UT nF4 Ultra-D
MBO DFI Lan Party DK P35-T2RS S.775
Kingmax DDR2-800 KLDE88F 2 GB
Gigabyte VGA nVidia 8800GT 512MB
Antec super-midi kućište P182B crno
Arctic Cooling VGA cooler Accelero S1
Arctic Cooling turbo modul
Pioneer DVD ± RW DL DVR-215BK SATA
Cooler Master Hyper TX2 CPU hladnjak
Corsair 520HXEU ATX 2.2 modularno
CPU INTEL Core2Duo 8400