View Single Post
Staro 25.02.2007., 02:20   #16
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Datum registracije: May 2006
cuj stripy imam blagi osjecaj da si se nasao prozvan prokomentirati moje postove pa da ti vratim.

Sva što sam napisao napisao sam prema vlastitom doživljaju jer sam te sve miševe imao a isto tako i navedene podloge,.. Od tog što sam nabrojao izdvojio sam meni najbolje i vrlo jasno i glasno napisao da je to moj subjektivan dojam...

Klanovi koje sam ja nabrojao imaju jake, jake sponzore ali imaju sarenilo od opreme od logija i razera i raznoraznih podloga, no bila je negdje anketa na Cbu jednom odnosno link na anketu za najbolju gamerskiu opremu i na to sam se navodio a isto tako otvori te siteove pa pogledaj malo profile igraca, sarenilo ali ovo prevladava....

Naravno da se mora gledati sto ti pase i ja sam pisao sto meni pase a vjerujem da ako ti pase taj mis da ti podloga mora djelomicno pasati... Ali sad stvar je u tome sto ti mozda ne odgovara najbolje zbog neceg ali realno neces imat problema s njom kao što imas sa laserom i icematom npr....

Speedlink & Razer umalo pa ista firma stari moj pa sad zar nije normalno da razmjenjuju podatke o materijalu?? I zašto je to uopce važno?? Lol Nije li svaka metalna podloga od metala? Tko je tu kome sto uzeo??..... Tko od njih ima bolji mis od razera?? Po mom subjektivnom dojmu nitko...
G5 na Razer Mantis podlozi nije nesto Razer na Razer podlozi je stvarno predobar osjecaj i da mis doslovno klizi i da to je meni bitno jer mi je bitno da mogu sa sto manjim sensom i pomakom napraviti veci pomak na ekranu a to sa ovbvom kombinacijom mogu i to je po mom SUBJEKTIVNOM dojmu definitivno najbolja kombinacija...

No kako sam i prije rekao definitivno bi bilo najbolje da može probati prije kupovine što mu odgovara jer je to za***ana stvar i subjektivan je doživljaj kod svakog drugaciji no neke stvari moraju biti svima iste tipa laser lag na metalnim i staklenim podlogama i slicno....

Lp,
FoX
Foxman je offline   Reply With Quote