Iskreno za Epox-ice neznam jer ih nisam imao, a na njima dobro zvuči 1Gbps mreža i 7.1 zvuk na prvoj, dok je na drugoj 2×LAN ako ti to išta znači. Uglavnom i jeda i druga i treća ploča imaju nForce2 U-400 chipset s kojim nebi trebalo biti problema s klokanjem.
Osobno imam doma običnu NF-7 v2.0 na kojoj je Thoroughbread 2200+ koji već oko godinu i pol s minimalnim korakom napona radi na 9.5×200 = 1900MHz, a inače je default na 13.5×133 = 1800MHz. Ovaj moj primjerak se već nakon 2GHz počinje čudno ponašati (čitaj nestabilno) pa ga nisam ni htio tjerati na veći clock. Pa sam zato i probao hoće li ga matična uspjeti furati na 200 FSB-a, što je prošlo i više nego lako. Uglavnom, ploču nisam testirao preko 210 FSB-a, a proc kojeg imam bez beda radi i na 9.5×210=cca 2000MHz stabilno na toj ploči, al je mema gore loša pa je padao u nekim testovima, zato sam vratio na 200FSB. Uglavnom, stekao sam dojam da ploča bez beda može potegnuti preko 200 FSB-a, i da na njoj ima zalihe. Na njoj sam takodjer maknuo zujalicu sa chipseta i stavio plavog pasivnog Zalmana. Jedini minus ploči bi dao za smještaj utora za napajanje koji smeta hlađenju ako imaš napajanje s puno ne-sleev-anih kabela koji su nešto kraći (kao što imam ja na tom kompu).
Moj glas Abitici!: goood :
Eto ako ti to kaj pomaže...pozz!