View Single Post
Staro 24.02.2007., 12:14   #7
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Datum registracije: May 2006
Do sad sam imao podosta mišova od toga MX1000, MX518, G5 i Razer Copperhead i sad moj subjektivan dojam je sljedeći.
MX1000: trebalo mi je 100 godina dok se nisam navikao na to da laserski mis ne mozes dizati kako bi ga premijestio jer si otisao s podloge i slicno jer ce se isti zagubiti na ekranu... No kad sam se navikao bio mi je odlican.
MX518: Nakon toga sam neko kratko vrijeme imao priliku igrati se na MX518 i miš je stvarno odličan i nemam mu neku zamjerku meni je bio odlican....
G5: G5 sam dobio u zamjenu za neki dug i miš mi nije sjeo od prvog trena... po subjektivnom dojmu spor odaziv, vrlo teško za izvest kružnu radnju a da ostane precizan, npr u codu se okrenuti za 180 stupnjeva, nema 2 tipke sastrane nego samo jednu za back nema forward... to je bio mis kojeg sam se rijesio za tjedan dana....
Razer Copperhead: Ovo je najbolji miš koji sam ikada imao priliku isprobati, perfektan odaziv 1ms, 2000dpia, sens predobar, tako je oblikovan da ga ne drzis u ruci ko krimpir i vois s njime neo da ga stavis dlan na stol i sve sa prstima odradiš, klik tipke je toliko lagan i na bilo koji dio tipke da kliknes prihvaca ga, po rubu ima gumu što je super jer ti ne moze "ispasti" iz ruke. refresh rate USb sabirnice mu je 1000Hza dok je o ovih logitecha ostalih 250Hz što bi u rijenosu znaćilo 4 puta slabiji odaziv. Osjecaj igranja je meni presavršen, ali to je moj subjektivan dojam i najbolje bi bilo kad bi mogo probat negdje sve miševe u akciji pa vidjeti koji ti najbolje odgovara.

Nemoj zaboraviti da dobar miš bez dobre podloge za gaming ne znaći apsolutno ništa... Uz svog razera koristim i Razer Mantis Speed pologu i promjena sa neke obicne na ovu je ocita, mis kizi ko po ulju, kad sam nabavio tu podlogu smanjio sam ens sa 2.4 na 1.9 pa ti vidi a isti mi je osjecaj....

PONAVLJAM, ovo je sve moj subjektivan doživljaj stoga molim da se suzdržite komentiranja istog i tjeranja neke pravde...
Foxman je offline   Reply With Quote