Dakle, na jednom kompu sam napravio reinstall Windowsa XP (tamo je prekomplicirano i do iza nove godine ne izvedivo format i install svih programa nanovo radi prirode posla). E sad kaj se desilo stvar se prebacila na klasični način logirana i switchanja usera, kao kod 2000. Znači moraš napisati ime, pa password pa onda OK i to jeto. Mislim nije neka komplicirana stvar ali na tom kompu radi 6 ljudi i switchaju se svako malo ... odem normalno u Control panel, pa User Accounts pa na change the way Users log on or off i izaberem onaj novi sa sličkama na koju klikneš, drapneš pass i to je to .... ma kita, ovaj ne da i ne da

ko da nisam ništa napravio. Zna netko kako to "na ruke" ne iz GUI jer ovo očito ne radi. I da druga glupost u Officu ima poznata naša slova ščćđž i sve štima ali u Outlooku dok dodaješ task ili Contact lijepo na ekranu gad napiše čćšđž ali kada stisneš OK ili Save on ostavi ž i š ali sva ć i č pretvori u c i sve đ u d

Luuuuuud sam, kad nađem gremlina di stanuje, ma kožu ću mu odrat ... neka pametna ? Bilo tko ....